Tuesday, October 27, 2009

Terima Kasih David


Alhamdulillah, dengan tempahan yang dibuat daripada teman-teman menyuntik semangat saya untuk mengusahakan perusahaan kek & roti ini. Dengan sokongan dan nasihat daripada teman-teman seperti Mr. David yang sudi memberikan komen & kritikan yang membina amat-amat saya hargai. Kepada Mr. David saya ucapkan terima kasih yang tak terhingga dan diharap dapat terus memberikan sokongan kepada saya dalam mempelajari selok belok perniagaan. Kotak tempahan daripada Mr. David ini saya abadikan disini sebagai sejarah permulaan perniagaan dan rekaan kami.

3 comments:

 1. Wah kak, mmg cantik. Takde untuk rase2 ke kak?

  ReplyDelete
 2. Orderlah dulu baru ada sample hee..hee.. hee.
  Anyway thanks lawat blog ni dan sori lambat reply.. sibuk sikit lah ;)

  ReplyDelete
 3. Utk Nuar,klu nak tunang@kawin nanti jgn lupa order pd K Umi tau.Bukan sekadar cantik je tapi sedap dan memuaskan..Good Luck Umi..

  ReplyDelete

About Yus'S Cake Planet

My photo
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia
Dua beradik berasal daripada Kepala Batas Kedah Darul Aman. Sedia menerima tempahan kek dan kek cawan, roti mahupun coklat sebagai penyeri majlis harijadi, pertunangan, perkahwinan atau sebarang majlis keraian rasmi daripada orang perseorangan ataupun organisasi. Berazam untuk memenuhi permintaan pasaran dan menjadi pelengkap kepada pasaran sedia ada, disamping menjadi pembekal kek Halal dan suci khususnya untuk umat Islam.

Skrin Kek