Tuesday, August 31, 2010

Kelas Cup Cake Bersama Xplore Resources

Lepas tu kita masukan ini...
Ambil cup masing2 isikan bancuhan awak tadi yea...
Akak masukkan bila oven dah panas tau lepas 2 diaorg pulak
Eeeiii..... kek kita naikkk laa...
Utk menhias pulak ada mcm2 cara antaranya....
Comel tak kek i..? I buat sendiri tau...
Akhirnya dpt ilmu, sijil dgn kek buatan sendiri bawk balik... 
Ini adalah sedutan gambar2 participant Xplore Resources yg mendaftar utk belajar buat cup cake dan decoration nya sekali. Tahniah kepada K. Ummi, Aida, Emy, Fiza dan Asmah kerana telah berjaya menghasilkan cup cake dan menghias sendiri cup cake mereka. Terima Kasih juga kepada K. Suhana kerana memberi kepercayaan pada Umi utk melatih mereka. Semoga raya ni semua org dapat buat cup cake special hari raya Umi nak datang makan hee ...hee...

3 comments:

  1. mmm org nme umie mmg pandai buat kek kn?/ hiks

    ReplyDelete

About Yus'S Cake Planet

My photo
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia
Dua beradik berasal daripada Kepala Batas Kedah Darul Aman. Sedia menerima tempahan kek dan kek cawan, roti mahupun coklat sebagai penyeri majlis harijadi, pertunangan, perkahwinan atau sebarang majlis keraian rasmi daripada orang perseorangan ataupun organisasi. Berazam untuk memenuhi permintaan pasaran dan menjadi pelengkap kepada pasaran sedia ada, disamping menjadi pembekal kek Halal dan suci khususnya untuk umat Islam.

Skrin Kek